Κυριακή 27 Μαΐου 2012


Το  Πυροφυλάκιο των Εθελοντών Δασοπροστασίας –Πυρόσβεσης Γλυφάδας έγινε για μια ακόμα φορά αφετηρία μιας οικολογικής  εκδήλωσης που συνδιοργάνωσε ο Δήμος  Γλυφάδας, το Κ.Α.Π.ΠΑ  Γλυφάδας και εμείς.
   Σκοπός της ορειβασίας ήταν η ανάδειξη του οικοσυστήματος του Υμηττού μας και οι τρόποι προστασίας  του.
    Ο Δήμαρχος Γλυφάδας  Κ.Κόκκορης  καλωσόρισε  τους  δρομείς και περιπατητές, ανέφερε την προσπάθεια των εθελοντών για την προστασία του Υμηττού και συμπλήρωσε τους χαιρετισμούς ο επικεφαλής των εθελοντών Σ. θεοδοσόπουλος.
   Η συμμετοχή στην διοργάνωση ήταν άψογη τόσο από πλευράς Κ.Α.Π.ΠΑ όσο και από πλευράς Εθελοντών Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης με έμφαση στην ασφάλεια και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
   Η αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ Κα Μαλάμη Φρειδερίκη παρευρέθη στην χαρά της συνδιοργάνωσης, τονίζοντας την ανάγκη του εθελοντισμού και της προστασίας του μοναδικού πνεύμονα πρασίνου της Νότιας Αθήνας. Από  το παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία κοιτώντας προς την Γλυφάδα απογοητεύτηκε για την διείσδυση του αστικού ιστού και του  τσιμέντου στις παρυφές του βουνού μας, λέγοντας ότι θα  πρέπει να το σταματήσουμε και ότι αυτό είναι ευθύνη όλων μας.
Είναι πραγματικά ευθύνη όλων μας Φρίντα…στο υποσχόμαστε!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου