Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εκπαίδευση Εθελοντών

Την Κυριακή το πρωί η υπο ίδρυση Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασία-Δασοπυρόσβεσης Αργυρούπολης-Ελληνικού με τον επικεφάλη της κ.Γουρδουράκο , τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του δήμου τους και αντιπρόσωπο στο ΣΠΑΥ κ.Αντρέα Κοντογιώργο,ήρθαν στο πυροφυλάκιο της Γλυφάδας για εκπαίδευση και ενημέρωση.

Μίλησαν: ο πρόεδρος μας κ.Θεοδοσόπουλος, που έδωσε την απαραίτητη σημασία στην ασφάλεια των εθελοντών και τα βασικά σημεία της εκπαίδευσης .Ο επικεφαλής της Αργυρούπολης-Ελληνικού ο κ.Γουρδουράκος βαθμοφόρος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρθηκε στα υλικα και μέσα πυρόσβεσης.Η ομάδα της Αργυρουύπολης-Ελληνικού μεταφέρθηκε σε δασική έκταση στο Πατητήρι Γλυφάδας και παρακολούθησε και βοήθησε στην άσκηση δασικού συμβάντος της ομάδας μας με συμμετοχή 20 εθελοντών μας και τριών οχημάτων μας.

Μετά την επιτυχή έκβαση επιστρέψαμε στο Πυροφυλάκιο Γλυφάδας και συναντήσαμε ένα πεζοπόρο άγημα των εφέδρων αλεξιπτωτιστών που μέσα από πορεία στο βουνό μας , έκανε ένα διάλλειμα μαζί μας. Ωρίσαμε όλοι μαζί επόμενη συνάντηση μας για περεταίρω πορεία της συνεργασίας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου